Quantum Hypnose: De finesse  

Start jouw Quantum Hypnose journey met volle zelfverzekerdheid. 
 
Toen ik startte met mijn QHHT sessies begon ik met de informatie die ik geleerd had. Ik had het script geleerd, hoe je het gesprek moet doen en hoe de sessie zou moeten gaan. Dat ging regelmatig redelijk goed. Tot er een persoon kwam waarbij het toch een beetje anders moest.

Ik ging gesprekken met klanten in waarbij klanten uren bleven praten, en ik maar luisteren… Ik ging sessies in met klanten die controle issues hebben, denken dat ze niet te hypnotiseren zijn of drugs gebruikt hebben. Ik heb sessies gehad met absolute left-brainers, non-spirituele mensen, perfectionisten, mensen die niet in vorige levens geloven en mensen die autisme en (extreme) adhd hebben.

Dit is mijn dagelijks werk, dit wil ik delen met jou zodat jij de voorsprong hebt die je nodig hebt zoveel mogelijk mensen zo goed mogelijk te helpen en het zelf ook nog leuk te vinden ook! 

Start mijn journey

De start

Via mijn online leer platform krijg je toegang tot de modules. Deze start met video's over de (online) intake van jouw klant, het voorgesprek, de do's en don'ts en verschillende soorten mensen. 

Tijdens de sessie

Hoe kom je met de beste vragen en wat kan je vragen. Hoe zorg je er voor dat je klant zo veel mogelijk op zijn gemak is. Hoe kan je optimaal gebruik maken van jouw stem en begeleiding. Hoe zorg je ervoor dat de sessie slaagt.

Na de sessie

Wat kan je zeggen tijdens het nagesprek, zodat ze niet alles in twijfel trekken. Wat kan je doen ter opvolging. Hoe zorg je er voor dat de klant het meeste uit zijn of haar sessie haalt. 

Techniek

Welke online techniek kan je gebruiken en hoe werkt het? Ik leg je uit wat ik gebruik en hoe jij dat ook kan doen.  Welke klanten wil je hebben en hoe trek je deze aan? Wat is jouw stijl en unieke skill. 

Live oefenen en de training video's of alleen online....

Via jouw computer, tablet of via de app op je telefoon altijd toegang tot alle modules. Tijdens de 2 live dagen in Gouda gaan we met een klein clubje aan de slag om jou nog zekerder te maken van jouw vaardigheden.

Je kan ook alleen voor de online video's kiezen. Dan heb je 6 maanden live support via e-mail en 1 jaar toegang tot alles. 

Sluit je aan bij jouw vakgenoten en doe direct waardevolle kennis op door te oefenen in een veilige omgeving. Na deelname ontvang je een certificaat van deelname. 


Tijdelijke actie

Kies jij voor het pakket met de online en live content dan krijg je tegens toegang tot de spirital awakening portal met 90+ video's en 30 minuten zoom live 1 op 1 sessie met mij. Je kan kiezen uit een mini reading of een Breakthrough sessie.
Nog 2 plekken!
Dit wil ik

Jij hebt al geleerd hoe het werkt, nu in de praktijk toepassen. 

Werkelijk starten en succesvolle sessies hebben heeft vaak meer voeten in de aarde dan alleen een cursus volgen en slagen. Door te doen, doe je ervaring op. Laten we dit samen doen, zodat jij alle tools in huis hebt iedereen te helpen die jij wil! 

Wat staat er nog in de weg voor jou om werkelijk een bloeiende praktijk te hebben... Van het hoofd naar het hart. We duiken er in! 

Mijn brief aan jou...

Toen ik startte met mijn QHHT sessies begon ik met de informatie die ik geleerd had. Ik had het script geleerd, hoe je het gesprek moet doen en hoe de sessie zou moeten gaan. Dat ging regelmatig redelijk goed. Tot er een persoon kwam waarbij het toch een beetje anders moest.

Ik ging gesprekken met klanten in waarbij klanten uuuuren bleven praten, en ik maar luisteren… Ik ging sessies in met klanten die controle issues hebben, denken dat ze niet te hypnotiseren zijn of drugs gebruikt hebben. Ik heb sessies gehad met absolute left-brainers, non-spirituele mensen, perfectionisten, mensen die niet in vorige levens geloven en mensen die autisme en (extreme) adhd hebben.

Deze uitdagingen hebben mij enorm veel geleerd. Vooral dat niet iedereen dezelfde behandeling nodig heeft. Iedereen heeft zijn eigen manier van waarnemen en zijn eigen geloofsovertuigingen.

Ik liep ook tegen uitdagingen aan zoals: De intake en aanmeld route, wat kan jij doen dit zo makkelijk mogelijk te maken. Hoe zorg je er voor dat je niet tot laat door moet gaan zonder iemand het gevoel te geven dat er haast is. Wat werkt wel en wat werkt niet qua routine in je sessie en hoe voelt jouw klant zich op zijn gemak zonder dat je al te veel moeite moet doen. Wat ik ook echt heb geleerd is hoe je een klant die het moeilijk heeft in een sessie dingen waar te nemen toch met succes de sessie kan laten beleven.

Ook werk ik hard aan het continue verbeteren van mijn digitaal proces. Ik wil met jou delen hoe het er bij mij uit ziet, hoe mijn stroom werkt en hoe je dat professioneel op zet.

Jij hoeft het niet allemaal zelf uit te zoeken, profiteer van mijn ervaring en krijg de zelfverzekerdheid van 5+ jaar ervaring.

ALLES: Online portal met 10+ video's, 2 live dagen en 6 maanden support

Je krijgt vanaf toegang tot de 4 online modules met meer dan 10 lessen. En hebt toegang tot de 2 live dagen. 

Tijdens de twee live dagen in Gouda gaan we werkelijk aan de slag met sessies. Vragen stellen, omgaan met verschillende soorten mensen en met jou. Wat houdt jou tegen? 

Ook het gechanneld jouw sessies in gaan zodat je altijd het juiste doet op het juiste moment. Hoofd en hart in 1 lijn! 

Door zo veel mogelijk te doen, samen te werken met anderen en directe tips en adviezen te krijgen on-the-go doe je enorm veel ervaring op die je het vertrouwen geven iedereen te kunnen helpen wie je maar wilt. 

Ook is er een half jaar lang e-mail support voor jouw vragen aan mij. Loop je ergens tegen aan, wil je overleggen na een pittige sessie dan kan je een half jaar lang overleg plegen met mij. 

Ook zal er een groep gevormd worden met de anderen in de les zodat je ook onderling elkaar kan helpen. 

De investering is voor de online content en de live dagen is 599 euro incl btw Dat zijn 2 live bijeenkomsten en 6 maanden support.

Betaling in 3 keer (1x per maand) is ook mogelijk. 

Ik kan eventueel een factuur maken voor je bedrijf (mogelijke aftrek post)...

ALLEEN: De online modules


De introductie

De (online) intake

Het live voorgesprek

grenzen stellen tijdens de hele sessie

 

Tijdens de sessie

vragen stellen tijdens de sessie

Gemak van de klant

Stemgebruik en non-subliminals

Verschillende soorten mensen

Na de sessie

Het nagesprek

Opvolging

 

Tips en tricks voor een online presence

Welke techniek kan je gebruiken en hoe werkt het

Welke klanten wil je en hoe trek je deze aan

Wil je alleen de online modules is de investering € 299. Mag ook in 3 keer betaald worden. 

Ik wil dit: Online, live en 6 maanden email support!
Ik wil dit: Alleen online en 6 maanden e-mail support